Vår webbplats e-receptfritt.com skapades för dig som är intresserad av hälsa. Vi är ett team av hälsoexperter som gärna delar med oss av aktuell medicinsk information till portalens läsare. Vi tillhandahåller tillförlitlig information om läkemedel, kosttillskott och andra hälsoprodukter för att hjälpa dig att fatta beslut om din hälsa.  

Vårt mål

Vi vill hjälpa dig att hitta produkter som hjälper dig att uppnå dina hälsomål. Oavsett om du letar efter information om de senaste kosttillskotten eller banbrytande medicinerna, försöker förstå fördelarna med olika mediciner eller vill förbättra din allmänna hälsa, kan vi hjälpa dig. Kolla bara in allt material på vår webbplats, så kommer du att förstå moderna läkemedel på ett heltäckande sätt.

Vision

Varje person förtjänar möjligheten att fatta välgrundade beslut om sin hälsa. Det är därför vi strävar efter att berätta för dig om mediciner, kosttillskott och den senaste utvecklingen. Vi uppdaterar ständigt informationen på webbplatsen så att den alltid är relevant och användbar. Vi tar också hänsyn till våra läsares önskemål för att ge den mest bekväma användarupplevelsen. Om du har några önskemål, skriv till oss om dem. På så sätt hjälper du oss att göra vår portal ännu bättre!

Rådfråga din läkare!

Vi är övertygade om att självmedicinering kan vara farligt. Sök alltid medicinsk rådgivning för problem. Använd resursen för att bekanta dig med produkterna och förstå olika mediciner. Men se inte läsningen av informationen på webbplatsen som ett substitut för att gå till läkaren.

Våra fördelar:

Vi är inte ett onlineapotek. Vår webbplats säljer inte produkter direkt. Vi positionerar oss som ledare när det gäller att främja en hälsosam livsstil, ett ansvarsfullt förhållningssätt till sin hälsa och ett klokt val av vårdgivare. 

Alla har rätt att få tillgång till korrekt och aktuell hälsoinformation. Det är därför vi har skapat en plattform med detaljerad information om olika medicinska frågor.

Vårt grundläggande mål är att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om din hälsa. Vi gör aldrig reklam för läkemedel eller ger behandlingsrekommendationer. Vi påpekar att du alltid bör rådfråga din läkare. Vår resurs kommer inte att ersätta ditt samråd med en läkare. Vi tillhandahåller dock information som hjälper dig att fatta bättre beslut efter att ha konsulterat en kvalificerad professionell.

Medicinsk integritet och noggrannhet är av största vikt 

Vi förstår att förtroende är grunden för relationer. Därför strävar vi efter att endast tillhandahålla den mest korrekta informationen och ständigt uppdatera information om läkemedel. Hälso- och sjukvårdspersonal med lång erfarenhet inom branschen faktagranskar noggrant allt vårt innehåll.

Hur kan vi hjälpa dig?

Du kan använda vår söktjänst eller bläddra i vår katalog om du behöver information om ett specifikt medicinskt problem. Du kan också kontakta vårt team, så svarar vi gärna och hjälper dig att hitta information som passar just dina behov.

Kontinuerlig förbättring är vår filosofi

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra kvaliteten på innehållet. Vi arbetar ständigt med att uppdatera informationen på webbplatsen så att du får de mest relevanta och betydelsefulla medicinska nyheterna.

Vår information är baserad på officiella källor

Vi delar också med oss av olika säkra och lagliga sätt att köpa medicinsk utrustning online. Vårt enkla gränssnitt gör det lätt att hitta vad du behöver.

Du kan använda vår sökning eller bläddra i vår katalog om du behöver information om en specifik produkt.

Vårt förhållningssätt: informativt!

Vi säljer inte produkter direkt. Vårt mål är att tillhandahålla information som hjälper dig att göra välgrundade val. Vi gör aldrig reklam för läkemedel eller ger behandlingsrekommendationer.

Vi kan hjälpa dig att hitta din väg till god hälsa.

Gå med oss idag och börja din hälsoresa!