På vår webbplats hittar du information om olika läkemedel och kosttillskott. Vi strävar efter att säkerställa att våra läsare kan fatta välgrundade beslut om sin hälsa baserat på tillförlitliga uppgifter.

Vi har samlat in och systematiserat information om hundratals mediciner , inklusive deras sammansättning, verkan, indikationer, kontraindikationer, biverkningar och annan viktig information. Vi strävar efter att hjälpa dig att förstå komplexa medicinska termer. 

Vi är inte ett apotek utan din hälsoassistent.

Vi säljer inte läkemedel och ger inte heller medicinsk rådgivning. Vårt mål är att förse dig med omfattande läkemedelsinformation så att du kan fatta välgrundade beslut om din hälsa.

På vår webbplats hittar du följande:

  • Information om sammansättning, verkan, indikationer, kontraindikationer, biverkningar och annan viktig information om mediciner.
  • Lista över apotek där du kan köpa mediciner.
  • Information om hur man får ett recept från en läkare.

All försäljning och allt transaktionsstöd sköts av våra partner som har tillstånd att sälja läkemedel i EU.

De flesta läkemedel på vår informationsportal är endast tillgängliga med ett recept från läkare. Vissa läkemedel kan dock köpas utan recept, beroende på lokala bestämmelser.

Om du behöver ett recept erbjuder våra återförsäljarpartners dig möjligheten att få en läkarkonsultation online. För att göra detta måste du fylla i ett medicinskt frågeformulär. En certifierad läkare kommer att granska din ansökan och besluta om du ska skriva ut ett nytt recept eller justera ett befintligt.

Onlinekonsultation med en läkare är ett enkelt och bekvämt sätt att få ett recept utan att lämna hemmet. Allt detta sker lagligt och i full överensstämmelse med lokal lagstiftning.

Nej, vi gör inte reklam för läkemedel eller ger medicinsk rådgivning, men vi ger dig omfattande information om läkemedel så att du kan göra rätt val.

Om du har några frågor eller funderingar ber vi dig kontakta din vårdgivare.

Vi tillhandahåller information om läkemedel så att du kan göra rätt val.

Informationen omfattar läkemedlens sammansättning och effekt, indikationer och kontraindikationer för användning, biverkningar och möjliga interaktioner med andra läkemedel.

På vår portal kan du lära dig mer om de läkemedel som din läkare har ordinerat åt dig, jämföra olika läkemedel för att välja det lämpligaste och även bestämma om du behöver ta läkemedel. 

Tiden kan variera från 24 till 48 timmar. Leveranstiderna beror på veckodag och när du gör din beställning.

På vardagar, under kontorstid, levereras beställningar vanligtvis nästa dag.

På helger och utanför kontorstid kan leveranstiden vara längre.

Detta beror på att posttjänster och leveransföretag har reducerade öppettider på helger och efter kontorstid.

För att få din beställning snabbare, lägg den på vardagar.

Lagliga onlinetjänster finns i de flesta EU-länder. Det är viktigt att notera att läkemedelspriserna kan variera beroende på i vilket land du gör beställningen.

I priset ingår en konsultation med vår läkare, ett recept och leverans av varorna. Vårt system är helt transparent, så det finns inga dolda kostnader.

Om du behöver hjälp med att göra en beställning hjälper våra konsulter dig gärna under kontorstid.

Kontrollera detta på leverantörens webbplats. Som regel accepteras bankkort.

Du kan när som helst skriva till oss på den här e-postadressen.

Vi välkomnar dina förslag! Skicka e-post till oss på LINK.

Eftersom vi inte säljer läkemedel erbjuder vi inga garantier. Läs mer om garantier på webbplatsen för en medicinsk plattform som hjälper dig att få ett recept och köpa ditt läkemedel med leverans.